Torre Campos

De wortels van deze kaasfabrikant stammen al van 1929, en nog steeds staat de derde generatie kaasmeesters klaar om de kazen te produceren. De eerste modernisering is er pas gekomen in 2005, 76 jaar na de oprichting. Nog steeds wordt er zéér veel met de hand geproduceerd en wordt de kwaliteitscontrole nog met het menselijk oog uitgevoerd.”

In de jaren 1920 begon Don Enrique Revilla, een pionier van wat we nu zijn, met de productie van kazen in de regio Tierra de Campos (Cañizo). Onze kazen waren al snel bekend en gewaardeerd om hun onmiskenbare smaak.

Eind jaren vijftig richtten zijn opvolgers, José Revilla en Eulogio Rodríguez, de kaasfabriek op in Villarrín de Campos. In het begin kende Industrias Lácteas Revilla een geleidelijke ontwikkeling, gebouwd op basis van veel werk en moeite, dankzij de kwaliteit van zijn kazen. Dit was – en is nog steeds – onze beste introductiebrief.

In de jaren zeventig hebben we onze faciliteiten gemoderniseerd door het eerste moderne vat te vinden en modernere apparatuur aan te schaffen die de productie en het transport van onze kazen verbeterde. Pas in 2005 kunnen we praten over de echte modernisering van het bedrijf. Dit jaar hebben we een groot deel van het productie- en verzendsysteem hervormd, waardoor we de productiecapaciteit hebben vergroot.

Bij Quesos Revilla hebben we ons aangepast aan het werken met de modernste technologische middelen, zodat onze kaas geen greintje van de aroma’s, texturen en smaken van weleer verliest. We hebben onszelf te danken aan een lange traditie van kaasmaken, daarom zorgen we tot in de puntjes voor de kwaliteit van onze kazen, met behoud van onze essentie.