Frutos Secos Auro

Wat we vandaag zijn in de wereld van de noten, begon in de jaren 70 in de ovens van de bakkerij van Antonio Sánchez ‘oom, toen hij in de nachtploeg werkte om brood te bakken. Hij begon met het roosteren van een paar kilo amandelen om ze in kleine zakjes te verkopen terwijl ze het brood verkochten. De vraag groeide totdat hij de hulp van zijn vrouw Aurora nodig had om het werk uit te kunnen voeren en op de eerste klanten te kunnen reageren.

Jaren later kochten ze de eerste oven en daarna werd de eerste industriële friteuse geïntroduceerd waarmee een van de kenmerken van dit huis werd geboren, onze gefrituurde amandel . Het gebruik van de beste grondstoffen en het maken van producten volgens de ambachtelijke traditie van onze oprichters, is de basis waarop de bedrijfsfilosofie van de tweede generatie van het Auro-huis is gebaseerd, waar traditie en toekomst naast elkaar bestaan ​​om de meest veeleisende fijnproevers te bereiken.
Momenteel is Auro in veel landen op de wereldkaart aanwezig: In ons huis wordt ongeveer 2 miljoen kilo verwerkt om aan de wensen van onze klanten te voldoen, zonder ooit ons fundamentele principe uit het oog te verliezen: het beste product bij je op tafel brengen.