Conservas Emperatriz

Meer dan 50 jaar in de conservenindustrie

Conservas Emperatriz is een familiebedrijf gevestigd in La Rioja, dat zich toelegt op de productie van ingeblikte groenten en vis met meer dan zeventig werknemers in dienst.

Opgericht in La Rioja in de jaren 60, verkocht de moeder van de oprichter sardines en vis in de naburige steden, haar zoon begon fruit te kopen en het in de zon te drogen, met name de drukke Claudia de la Rioja-pruim, later en met technische vooruitgang, de vervaardiging via pasteurisatiemethoden, van daaruit naar producten uit de Riojan-tuin zoals asperges of tomaat.

De oprichter, met zijn grote innovatieve geest, begon wilde paddenstoelen en truffels op de markt te brengen, als een maatstaf in de markt. De zorg en kwaliteit van de grondstof zit in het DNA van dit bedrijf. Om deze reden heeft het in 2006 zijn nieuwe faciliteiten ingehuldigd en een productielijn geïntroduceerd die exclusief is voor ingeblikte vis .

Tot op heden is het aanwezig in meer dan 25 landen en wordt het geleid door de tweede generatie, die alle kennis uit het verleden heeft gecombineerd met moderniteit en met een zeer jong professioneel team met een hoge menselijke inzet, waar vrouwen een geweldige ervaring hebben. gewicht, blijft het leiderschap behouden in innovatie en gastronomische cultuur.